Aprovat el conveni amb el Consell Comarcal per al bus del Soler de Vilardell

Arran d'una moció presentada per la CUP el novembre del 2016, el Ple d'ahir va aprovar el conveni amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental per fer possible el bus del Soler de Vilardell.

Ple municipal CUP Sant Celoni

Estem de celebració, perquè finalment s'ha aprovat el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Sant Celoni i el Consell Comarcal del Vallès Oriental per fer possible el bus que ha de traslladar els alunmnes a l'edifici nou de l'escola Soler de Vilardell, ubicat al costat de l'Institut Baix Montseny.

Aquest procés de fer realitat el bus ha estat gràcies a la moció que la CUP va presentar al Ple del novembre del 2016, en què instava l'Ajuntament a fer tot el que calgués per desfer el greuge que significava que la nova escola del Soler de Vilardell se n'anés tan lluny del centre.

L'objectiu de la moció era assegurar l’equilibri i l’heterogeneïtat de les escoles públiques celonines i afavorir l’accessibilitat al bus de les famílies residents als barris més allunyats i de les famílies amb recursos limitats. Perquè tots som corresponsables de l'educació dels nostres infants. 

Recordem que les tres escoles públiques de Sant Celoni (Pallerola, Tordrea i Soler de Vilardell) es troben molt allunyades del centre de la població. 

El bus del Soler de Vilardell esdevindrà una realitat i s'alleugerirà el greuge que suposa que les tres escoles públiques del poble estiguin tan allunyades del centre