El Robotseny com a exemple de com fomentar la igualtat i el respecte en l'educació

L'edició d'enguany del projecte Robotseny ha tingut uns resultats excel·lents, una mostra de com l'educació pot ser motor de canvi.

Robotseny 2017 Sant Celoni

Volem felicitar i donar tot el nostre suport a l’organització del projecte Robotseny i a la comunitat educativa celonina per l’èxit del projecte i per tot el que significa impulsar les competències científiques i creatives dels alumnes, en col·laboració amb les empreses, fomentar el treball cooperatiu entre els alumnes i, a més, amb una visió àmplia de Baix Montseny.

Per la CUP el repte de l’educació és cabdal, i sempre hem defensat que és imprescindible que tots els alumnes puguin accedir en igualtat de condicions tant a l’educació obligatòria com a la postobligatòria. I la gran notícia que Sant Celoni recuperarà la formació professional en Química és un molt bon exemple de com l’oferta formativa de la nostra població s’ha d’adaptar a l’entorn laboral actual.

Per tot això, projectes educatius com el Robotseny són tan importants, perquè els alumnes hi participen en igualtat de condicions, fomenta el contacte i l’interès pel món de la ciència d’una forma lúdica, aprenen a cooperar més que a competir i, a més, ho fan amb alumnes procedents de diferents punts del nostre territori més proper, el Baix Montseny.

Per tot això, endavant!

Robotseny: una mostra de com l’educació ha de fomentar la igualtat, la cooperació, el respecte i el coneixement del territori