Vaga general el 3 d'octubre: no passaran!

Sant Celoni convoca una marxa de rebuig contra la barbàrie repressiva de l'Estat espanyol. Inici: 10 del matí pl. Estació.

vaga general 3 octubre

La resposta a la barbàrie policial viscuda l'1-O: vaga general el 3-O. I des de Sant Celoni, convoquem a una marxa que sortirà a les 10 del matí de la pl. de l'Estació.

Referèndum 1-O

Un cop passada la jornada del referèndum de l’1 d’octubre, només tenim paraules d’agraïment per a la gent que el va fer possible i va aconseguir que fos un gran èxit. Un èxit a Sant Celoni, a la Batllòria, al Baix Montseny i a la resta de Catalunya. Un èxit immens malgrat la barbàrie policial desplegada al llarg del dia i que tota la comunitat internacional va poder veure. Una repressió i una violència que no podrem oblidar mai.

Condemnem amb les paraules més amargues l’actuació de l’Estat espanyol i els seus polítics, el PP i el PSOE, els que van desplegar les mesures repressives i més miserables contra la llibertat d’expressió d’un poble i els que no van fer res per aturar-ho. I igualment, condemnem l’actitud de connivència del PSC-PSOE aquí. El silenci els fa còmplices.

Però ara ja no ens poden aturar. És impossible frenar el clam de la gent. Per això fem extensiva a tothom la convocatòria de vaga general per demà, 3 d’octubre, en defensa de la nova República i la democràcia, per deixar enrere l’estat d’excepció que hem patit.

Perquè quan es nega la paraula d'un poble, aquest es converteix en una massa emmordassada que busca la llibertat, la justícia i els drets democràtics.

Marxa de rebuig a Sant Celoni contra la barbàrie repressiva de l'Estat espanyol. Inici: 10 del matí pl. Estació.