Vilacup 23 Especial Pressupostos 2017

Sobre l'aprovació dels Pressupostos del 2017 per part de CiU i el PSC. I amb un reportatge sobre el bus del Soler de Vilardell.

Vilacup 23

El nou Vilacup 23 conté un especial sobre els Pressupostos del 2017, presentats per CiU i aprovats amb els vots del PSC. El posicionament de la CUP al Ple va ser molt clar: vam dir no a la manca de projecte i no a les seves formes de liderar, marcades per la poca valentia a l’hora de construir un Sant Celoni i una Batllòria al servei de la gent, i també per una manca de confiança en l’equip de govern. 

El bus del Soler de Vilardell, una realitat
Des de la CUP volem felicitar la comunitat educativa de Sant Celoni per haver ajudat a fer possible que el bus del Soler de Vilardell sigui una realitat a partir del curs vinent.

En aquest Vilacup trobareu tota la informació sobre el procés que hi ha conduït gràcies, en bona part, a la moció que la CUP va presentar al Ple del novembre del 2016 en què instava l'equip de govern a crear el servei. L'objectiu de la moció era assegurar l’equilibri i l’heterogeneïtat de les escoles públiques celonines i afavorir l’accessibilitat al bus de les famílies residents als barris més allunyats i de les famílies amb recursos limitats. Perquè tots som corresponsables de l'educació dels nostres infants. Enhorabona!

El més destacat sobre l'aprovació dels Pressupostos presentats per CiU amb el suport del PSC