El projecte 'Ajuntament jove' rep un any més els treballs dels alumnes de 4t d'ESO

El projecte Ajuntament jove va dirigit a alumnes de 4t d'ESO amb l’objectiu que centrin el seu treball de recerca en un problema del municipi i busquin una possible solució. 

Sant Jordi 2018 Sant Celoni

El projecte Ajuntament jove va dirigit a alumnes de 4t d'ESO amb l’objectiu que centrin el seu treball de recerca en un problema del municipi i busquin una possible solució. La idea de la convocatòria és promoure l'interès i el compromís dels estudiants amb el poble a través de l'estudi d'algun aspecte que considerin que es pot millorar.

Aquest any es presenten quatre propostes de les escoles Institut Baix Montseny, Avet Roig, Cor de Maria i La Salle que seran votades per part de tots els regidors. No hi haurà un projecte guanyador: el premi són 6.000 euros que es repartiran entre els quatre centres en funció del resultat de la votació.

Celebrem aquesta iniciativa que promou els valors democràtics dels estudiants a partir de l'acostament a la realitat de la política municipal i que impulsa la seva participació i compromís amb la societat i l'entorn més immediat.

Celebrem aquesta iniciativa que impulsa la participació i el compromís dels estudiants amb el poble