Entitats socials del Baix Montseny es reuneixen a Sant Celoni per defensar el dret a l’habitatge

Entitats de caire social i en defensa del dret a l’habitatge del Baix Montseny es van reunir el 23 de maig passat a La Clau per posar en comú punts de vista i traçar un pla estratègic davant del problema de l’accés a un habitatge digne al Baix Montseny.

 
Plataforma defensa habitatge 230518 Sant Celoni

Diverses entitats de caire social i en defensa del dret a l’habitatge del Baix Montseny, a més de la CUP Sant Celoni, es van reunir el 23 de maig passat a La Clau per posar en comú punts de vista, campanyes pròpies i traçar un pla estratègic coordinat davant del problema de l’accés a un habitatge digne al Baix Montseny.

Les entitats assistents a la reunió van ser la PAH Baix Montseny, l’associació Porxo (Associació d’Habitatge Cooperatiu Baix Montseny), el col·lectiu Randa Baix Montseny, l’Assemblea per l’Habitatge Digne de Santa Maria de Palautordera, la Cooperativa Habitatge Can Tonal de Sant Pere i Sant Antoni de Vilamajor, La Torba i la Serreta de Cardedeu, la FaPaC (Federació de Pares i Mares d’Alumnes de Catalunya) i la CUP de Sant Celoni. 

Cadascuna d’aquestes entitats traslladarà el contingut de la reunió als seus membres i, a partir d'aquí, es consensuaran les imminents accions a fer per part de la nova plataforma.

Propers actes sobre habitatge

L’habitatge, un dret desatès, amb Maria Luchetti (PAH) i Josep Maria Gasol (advocat i president de Cohabitac), el dijous 7 de juny a Sala Bernat Martorell de Sant Celoni, a les 19.00. Organitza: col·lectiu Randa.

Tens problemes amb el lloguer? Amb la presència del Sindicat de Barri del Poble-sec, el Sindicat de Llogaters i la PAH Barcelona, el divendres 8 de juny a La Clau de Sant Celoni, a les 19.00. Organitza: PAH Baix Montseny.

Plataforma per l’Habitatge del Baix Montseny
plataforma.habitatge.BM@gmail.com

Les desigualtats socioeconòmiques no paren de créixer i fan molt complicat conservar un habitatge de lloguer, al Baix Montseny també