La CUP, l’única oposició real a l’Ajuntament de Sant Celoni

És l’única formació amb una alternativa als Pressupostos de CiU, aprovats al Ple, que van rebre el vot favorable de CiU, ERC i PSC i l’abstenció d’ICV

 
psoevergència ple Sant Celoni 310616

El Ple municipal de dijous passat, 31 de març, va fer evident una realitat que ja fa temps que s’intueix: la CUP és l’únic partit que fa oposició real a l’Ajuntament celoní. L’equip de CIU va presentar una proposta de Pressupostos que d’entrada no incloïen per enlloc el pla estratègic sobre el qual havien dit que havia de girar la legislatura: a l’entorn del bosc i al costat dels municipis del Baix Montseny. Doncs resulta que els Pressupostos no inclouen cap partida ni per al Museu del Bosc ni per mancomunar cap servei amb altres pobles baixmontsenyencs. On és aquest Pla estratègic del qual parlaven?

El PSC va aprovar els Pressupostos a canvi d'incloure-hi unes partides que representen menys de l’1% del pressupost total, un nou cas de sociovergència, i ICV es va abstenir.

La CUP va manifestar al Ple el seu malestar per haver-se cregut allò de la mà estesa de l’equip de govern que va afirmar CiU fa quasi un any, tot i que no va poder disposar de la proposta de Pressupostos fins fa molt pocs dies (els esperava des de l’estiu passat). Però aquest no és aquest el motiu del seu vot negatiu als Pressupostos. El motiu és que no ha observat res de diferent de la legislatura anterior.

La cap de l'oposició, Mariona Pascual, va afirmar: “Què és el que veiem? Doncs el problema és que no veiem res de diferent de la legislatura anterior. Continuem instal∙lats en el qui dia passa any empeny. No veiem cap on anem. Quin és el canvi? Quina és la diferència amb el govern del PSC? Ara CiU inaugurarà els projectes de l'anterior legislatura, l'Ateneu i la rotonda de la C­35”.

La CUP reclama que és urgent dissenyar un Pla estratègic per a Sant Celoni i la Batllòria com a pas necessari per millorar el nostre poble, amb un nou POUM, mancomunar i municipalitzar serveis bàsics... que La CUP vol participar-hi, evidentment, per això seguirà exercint una oposició franca, amb propostes a l'equip de govern que pertoqui. Però la CUP té un projecte propi, se’l creu, i aquest projecte en cap cas està representat en els Pressupostos que es van presentar al Ple. 

La CUP no veu res de diferent de la legislatura anterior, continuem instal∙lats en el qui dia passa any empeny