La CUP manté la seva voluntat de formar part del govern municipal

Aquest govern estaria a l'alçada de la situació d'emergència social i nacional que viu el país. 

 

Continuem treballant per aconseguir un govern municipal el màxim d'independentista i d'esquerres 

Tal com vàrem anunciar el passat dijous 30 de maig, la CUP ha iniciat converses amb les diferents formacions polítiques amb representació al ple municipal.

Considerant la voluntat d’ERC i Junts per Catalunya de continuar sent socis de govern, pensem que la millor fórmula per apropar l’acció de govern al nostre projecte de poble és continuar apostant per l’entrada de la CUP al govern amb la configuració d’un govern juntament amb ERC i Junts per Catalunya.

Aquesta via donaria lloc a un govern de concentració nacional que estigués a l’alçada de la situació que viu el país. El cicle polític que encarem estarà marcat per la repressió i la retallada de llibertats col·lectives i individuals. Davant d’aquest escenari de futur, pensem que cal treballar plegats i amb determinació per encarar amb solidesa aquesta conjuntura d’emergència.

Pensem que els reptes tant socials com nacionals que caldrà afrontar els propers temps requereixen un exercici de responsabilitat i estem convençuts que aquesta fórmula pot ser molt positiva tant per al poble, com per al país. Per tant, estem disposats a negociar amb flexibilitat per tal d’assolir un acord amb les altres forces implicades.

CUP Sant Celoni i La Batllòria
Dijous, 05 de juny de 2019