Barris de Sant Celoni

Per la CUP potenciar els barris de Sant Celoni i la Batllòria és un objectiu pendent. És en aquests espais on hi ha més proximitat entre el veïnatge, on s'acumula coneixement i sentiment de pertinença. Perquè ser de l'avinguda de la Pau, de Sant Ponç o de les Borrelles, per molts celonins i celonines té molt de sentit.

I és a través d'aquest marc urbà i humà que l'administració s'ha d'apropar a la gent i oferir més i millors serveis: acostar els centres de salut; treballar per una xarxa ciutadana de suport a les persones grans i amb necessitats temporals o una seguretat pública vinculada als barris, amb més carrer, coneixement i interrelació amb el veïnat. Per això potenciar els barris és potenciar Sant Celoni.

La comissió de Barris

La comissió de Barris de la CUP es va engegar la primavera del 2016 amb l'objectiu d'analitzar amb detall els diferents barris de Sant Celoni i la Batllòria.

El primer treball es va fer a les urbanitzacions del Montnegre celoní: Boscos del Montnegre i Can Coll. Podeu trobar el reportatge sobre aquestes dues urbanitzacions al Vilacup 22, i un plànol de tots els barris al Vilacup 21.

A la columna de la dreta hi ha la documentació relacionada amb aquestes urbanitzacions del Montnegre celoní.