Notícies de Sant Celoni

Eleccions 21D CUP Baix Montseny

Nota de premsa: CUP Palautordera, CUP Sant Esteve i CUP Sant Celoni

Divendres al migdia, un grup d'encaputxats que vestien roba militar van arrencar i esquinçar pancartes i plafons de la CUP i d'altres partits independentistes.

Dempeus! Campanya 21D CUP

Iniciada la campanya electoral del 21-D, unes eleccions il·legítimes marcades per la salvatge repressió política i judicial de l'Estat espanyol: aplicació de l'article 155mig govern i dos líders socials empresonats durant més d'un mes (quatre segueixen tancats) i l'altre mig govern a l'exili.

plaça Comte Montseny Sant Celoni

Una petita classe d'història al Ple municipal d'ahir, 30 de novembre, va servir per justificar que el nom de plaça del Comte del Montseny ja fa molt temps que hauria d'estar retirat dels carrers i places de Sant Celoni i la Batllòria.

Llibertat presos polítics CUP Sant Celoni

Per ser apoderat de la CUP en les eleccions del 21-D has d'emplenar un formulari que t'adjuntem a l'enllaç següent.

El Blauet Sant Celoni

Aquí teniu l'ordre del dia del Ple ordinari que se celebrarà dijous, 30 de novembre, a les 21 hores, a la Sala de Plens.

El podeu escoltar en directe per Punt7 Ràdio (107.7 FM) o per internet aquí.

ORDRE DEL DIA

I. PART DISPOSITIVA

Llibertat presos polítics CUP Sant Celoni

LES TRES OPCIONS PER ANAR A BRUSSEL·LES EL 7 DE DESEMBRE

OPCIÓ A Avió
Anada i tornada: 7 de desembre.
Sortida des d'El Prat. En breu enviarem com s’ha de contractar plaça.

Hi ha l’opció d’un vol a Bruixes per fer del dia 6 al 8. Qui HI estigui interessat que enviï un whatsapp al 610 05 44 61.

 

taller no violència cup sant celoni

Una formació indispensable ara mateix, la resistència pacífica en temps de lluita.

Inscripció aquíhttp://bit.ly/2zH15q9

Dissabte, 18 de novembre
De 10-13 hores
Al bar de l'Ateneu de Sant Celoni

Organitzada per Som del Sí i Sant Celoni Dempeus 
Hi col·labora En peu de pau

Estem vivint un moment de màxima gravetat, tenim mig govern legal i legítim empresonat i la resta exiliat a Bèlgica. La democràcia espanyola destaca per la seva extremada duresa i parcialitat envers l'independentisme català. Per això hem d'estar tots connectats, per poder respondre als atacs constants que estem patint.

Govern i Mesa del Parlament citats a declarar

En solidaritat amb els membres del Govern i diputats del Parlament que compareixen avui davant el Tribunal Suprem i l’Audiència Nacional per respondre a les acusacions de rebel·lió, sedició i malversació de fons públics, s'han convocat diferents concentracions arreu del país. Fem-nos sentir, no ens faran callar!

CONCENTRACIONS
Dijous, 2 de novembre

Ple municipal CUP Sant Celoni

El Ple municipal extraordinari del 30 d'octubre va debatre i aprovar dues mocions entrades per la CUP, el PDCat i ERC en relació amb la violència exercida per l'estat espanyol el dia 1 d'octubre i amb les posteriors detencions de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

Us deixem aquí els textos que la CUP va llegir al Ple en què condemna la repressió policial i judicial i exigeix l'alliberament immediat dels dos Jordis.

Pàgines