6.707 persones han anat a votar el 9N a Sant Celoni, i un 87,4% ha optat pel SíSí!

Resultats de la consulta del 9N a Sant Celoni i la Batllòria

Participació: 6.707 

SíSí: 5.863 

SíNo: 426

Sí blanc: 62

No: 181

Blanc: 31

Altres: 144

El recompte fet quan es van tancar les portes de l'Institut Baix Montseny ahir a les 8 del vespre va donar aquest gran resultat, en un dia històric i molt esperançador. Des de la CUP volem agrair l'esforç organitzatiu fet tant per l'ANC com per Òmnium Cultural i les desenes de voluntaris que s'hi van passar el dia, però, sobretot, volem agrair als 6.707 veïns i veïnes que ahir decidissin anar a votar, perquè es va fer evident una vegada més la força de la mobilització popular. Gràcies per fer-ho possible!

Ahir, a més, diversos regidors de l'Ajuntament de Sant Celoni, entre ells els dos de la CUP, van signar la denúncia de càrrecs electes contra l'Estat espanyol per haver impedit la realització del referèndum (vegeu la foto adjunta). Aquesta denúncia es presentarà davant les principals organitzacions internacionals (ONU, Parlament i Comissió Europea, Consell d'Europa i Organització per la Seguretat i la Cooperació a Europa). A l'exterior de l'Institut, tots els veïns que ho van voler també van poder firmar la denúncia ciutadana.

I al llarg de tot el dia, diverses entitats celonines van estar animant amb la seva presència la llarga jornada de participació. Moltes gràcies!

Entenem que el que passi a partir d’ara no es pot tancar en cap institució, ni en cap reunió entre partits, i que igual que ha estat la mobilització popular la que ha situat a l’agenda política la celebració de la consulta, sigui també aquesta la que faci valer els resultats a partir d'avui.